Lundby Kultur- og Forsamlingshus hædret med pris

Tekst og billeder er fra Nibe Avis.

Kirsten Lomborg får prisen overrakt.

Bodil Kristensen, Kirsten Lomborg og Erik Christensen modtog »Sammen kan vi mere« prisen ved årsmødet hos Danske Andelskassers bank i Hobro.

Omkring 650 aktionærer havde fundet vej til Hobro Idrætscenter, hvor Danske Andelskassers Bank i sidste uge holdt aktionærmøde i aktionærkreds Østjylland, der omfatter bankens filialer i Hadsund, Hammershøj, Hobro, Randers, Voldby, Aarhus og Aars.

Undervejs i aktionærmødet hædrede banken en række ildsjæle med priser og i alt kr. 50.000 for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.
»Sammen kan vi mere«-priserne på hver kr. 15.000 gik til Lundby Kultur- og Forsamlingshus, Parkinson Netværksklub Vesthimmerland i Aars og Foreningen Guldbæk Festival.
Andelskasseprisen på 5.000 kr. gik til Niels Riis Østergaard fra Glenstrup syd for Hobro.

– Vi havde en god og hyggelig aften. Aktionærmøderne er hvert år et højdepunkt i vores kalender, og vi er glade for at kunne orientere om et 2014, der har været et begivenhedsrigt år, som har kastet et positivt resultat af sig, siger Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank.

Fra Lundby Kultur- og Forsamlingshus siger husets formand Kirsten Lomborg, der sammen med Bodil Madsen og Erik Christensen modtog anerkendelsen på mødet i Hobro, at det er et fantastisk skulderklap til den indsats, som gennem de seneste år er gjort omkring huset og i Lundby i det hele taget.

– Vi har gennemført renovering af vort 100 år gamle hus, så det fremstår i absolut moderne stand med renoverede sale, køkken og handicapvenlige toiletter m.m., og de 15.000 kr. fra »Sammen-kan-vi-mere« prisen sætter os i stand til at fortsætte vort arbejde med at holde Lundby Kultur- og Forsamlingshus i attraktiv stand, så det fortsat kan være et stort aktiv for vort lokalsamfund.

Forrige
Forrige

Kulturweekend blev igen en succes i Lundby

Næste
Næste

Lundby satser på fremtidens kultur- og forsamlingshus